Добродојдовте во “Чоше-кафе“

Чоше-кафе се наоѓа во строгиот центар на град Прилеп, во старата чаршија веднаш до градската саат-кула…

Кафетеријата “Чоше“ постои од 2015година и до ден денес го негува истиот стил на квалитетна музика, опуштена атмосфера и љубезен персонал…

“Чоше-кафе“ е промотор на културата и иницијатор на голем број културни манифестации.

 

 

 

21149951_124553098190837_8693611495448140314_n_124553098190837
31164193_182435259069287_3509498754874998784_o_182435252402621
20953463_123532158292931_7759808338910664205_n_123532158292931
23231212_140079556638191_2826532121291230944_n_140079556638191

ЧОШЕ-КАФЕ

текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  текст… чоше-кефе  

ЧОШЕ-ГАЛЕРИЈА

НАСТАНИ

СО ЉУБОВ ЗА ПРИЛЕП

Диме – Чала

Во чоше кафе уживам во добриот амбиент и изборот на квалитетна музика

Игор – Трпче

Во чоше-кафе доаѓам поради што тука можам да ги најдам пријателите

Зоран – Dznda

Во чоше-кафе се чуствувам како дома и доаѓам скоро секој ден и редовно

Vivamus vellus

Тука уживам со пријателите во квалитетно кафе и добар амбиент